Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
24 Posty

(Myta od Przemyta)
Wiking
HeartB napisał:
optymysta napisał:
SENTEX napisał:
cysiek4 napisał:
Myta od Przemyta napisał:
Jak dla ciebie \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"pakerze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" to 222,22-nok- brutto.
Musisz jednak odliczyć należny podatek skatt według własnej tabeli podatkowej jaką aktualnie posiadasz.
PROSTE?
Jeżeli nie to zgłoś się do forumowego doradcy multiśmultisrol.

co ty pieprzysz gabriel zlodziej i damski bokser

a jak tam twoja corka juz spotkala Jaste 102 zaraz jak tyko dostal zwrot podatku

Spotkalem corke gabriela zapytalem co robi powiedziala ze daje ...zapytalem co dajesz powiedzial daje dupy

Panowie, żarty o córce, która nie ma za wiele wspólnego z ojcem durniem są dość słabe. Co innego syn złodziej.

Proponuję ograniczenie do ojca i syna....ducha też pomijam.

------
Immunitet obejmuje tez kota?

Przede wszystkim kota, co taki zwierzak jest winny, że jakiś gabril lub andżyj znęca siem nade zwieżynom.
Córka lub syn, to swój rozum majom i jak kcom to potrafiom zadbyć o swojom reputacjem.
Gożyj bydzie, jak Tomaszka chłopcy napotkajom obcych we szkulle i dowiedzom siem jakiego to majom ojca, który ich matkę a żonem swoiom, wysyła na mopa bo niechce mu siem robić.
A za czynsz i do gara w norwegi nikt za darmo nie daje.
Śmietniki Kiwi daleko i obstawione w całości przez ciapatych. Oj bida ze nendzom a BV tuż za progiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Andrzej G A
(Andrzej G A)
Wiking
czyli prawde pisza wyjatkowa szuja z ciebie gabriel nie dosc ze okradasz rodakow to jeszcze do BV donosisz
KAPUS JESTES
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Tomasz J O)
Wiking
Andrzej G A napisał:
czyli prawde pisza wyjatkowa szuja z ciebie gabriel nie dosc ze okradasz rodakow to jeszcze do BV donosisz
KAPUS JESTES

Szczera prawda ten, ten gabriel to wyjątkowa szuja tak jak napisałeś wyżej.

Nie to co ja Tomasz, rodakowi podam rękę zaproszę do domu, nakarmię i dam pracę.
Później tu na forum opiszę to w taki sposób, że aż włos na głowie się jeży.
Nie będę się powtarzał, wystarczy poczytać wszystkie moje posty o polskich pracownikach którzy pracowali w mojej firmie.
A ten gabrielek dostał ode mnie wszystko co tylko dać mogłem, jedynie zapomniałem zadzwonić jak był w potrzebie i żebrał tu na forum o telefon, jednak byłem na Teneryfie z rodziną i dlaczego miałem w urlopie zawracać sobie głowę tym złodziejem i damskim bokserem, ani to brat ani swat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
tekumulus
(tekumulus)
Wiking
Jezeli ktos jest tak wlasnie ośmieszający to ty gabriel znowy kradniesz czyjes dane osobowe i podszywasz sie pod innych . Siedzisz tu co najmniej 8 lat, jest samotny, bez pracy, kobiety, domu, przyjaciol.
Zebrales na tym forum o robocine, kawalek podlogi do spania a nawet chciales byc zigolo dla pani z mieszkaniem i praca. W kraju masz chlopaka w kryminale/ czy tam poszukiwanego i nic cie tam nie czeka.Sam okradasz Polakow i jeszcze oczerniasz innych publicznie .
Gdyby nie to forum nawet bys nie istnial, wiec po chuj prawisz moraly?
Jestes niczym mozesz tylko anonimowo szczekac
W psychologii twoj mechanizm obronny nazywa sie Projekcja( nie mylic z erekcja)

Szukaj dziadu problemow w sobie a nie w ludziach dookola. Czy nie dziwi cie kurwa, ze pomimo zmiany otoczenia, ludzi, pracy wciaz jestes wypierdalany z kazdej spolecznosci?
Wygladasz andrzeju na klasyczna mende, ktora gdy ma problemy blaga o pomoc ale jak sie troche odkuje to zaraz jezdzi po ludziach. Poczytaj sobie swuj temat strejkowy a zobaczysz jaki z ciebie skurwysyn.Nie sadze by ci ktos z forum jeszcze pomogl. W mysl starego przyslowia: " Nie pomagaj dziadowi, bo jak dziad sie odbije to cie torba zabije"
Jestes niczym .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok